DRANGEY

Drangey

Drangey er et islandsk band laget i norge. Deres mål er å tilbakestille de gamle islandske sagaene gjennom sangene dere.

 

Jeg var så heldig å få en dag med disse morsomme og underholdende mennesker og fotografere de.

 

Du kan følge med de her: Drangey

 

---------

Tilbakemelding fra Drangey:

 

Vi hadde ikke noen bilder av oss som band, som helhet og en av oss fikk ideen å snakke med Kristin hos Mirra Photography og se om hun kunne fikse noe slikt for oss. VI hadde ikke serlig store forventninger før vi begynnte men selvfølgelig håpte vi det beste, at vi kunne få noen gode bilder ut av dette.

 

Vi kunne aldri ha tenkt oss disse resultatene. Det at vi hadde det gøy med Kristin ble slik at vi ser veldig professionelle ut, som akkurat det metal bandet vi vil se ut som.

 

Det er fordi Kristin er så flink! hun har en virkelig talent med fotografering. Hun ser helheten, hun så oss som helhet, hun så på det vi ønsket og hun tok det videre med sin egen visjon og de ble langt utover forventninger.

 

Den fotoshooten var for oss bare gøy, det var helt uten effort og vi gjorde bare det Kristin sagde at vi skulle gjøre. Kristin hadde hundredvis av ideer og vi kunne bare gjøre noen denne gangen, derfor er jeg er 100% sikker at vi kommer til med å bruke henne igjen.

Anbefales virkelig!

 

For Drangey: Arna