kundemeldinger

kundemeldinger

Kristín Jóna Guðjónsdóttir sine bilder fra denne dagen er helt fantastiske. Jeg liker veldig godt å følge Mirra Photography, mamma er også en fan. Bildene hennes er ikke bare av noen, det er vanligvis en smule humor eller noe mer om folket, men bare bilder av dem.


*****


Vi hadde ikke noen bilder av oss som band, som helhet og en av oss fikk ideen å snakke med Kristin hos Mirra Photography og se om hun kunne fikse noe slikt for oss. VI hadde ikke serlig store forventninger før vi begynnte men selvfølgelig håpte vi det beste, at vi kunne få noen gode bilder ut av dette.


Vi kunne aldri ha tenkt oss disse resultatene. Det at vi hadde det gøy med Kristin ble slik at vi ser veldig professionelle ut, som akkurat det metal bandet vi vil se ut som.


Det er fordi Kristin er så flink! hun har en virkelig talent med fotografering. Hun ser helheten, hun så oss som helhet, hun så på det vi ønsket og hun tok det videre med sin egen visjon og de ble langt utover forventninger.


Den fotoshooten var for oss bare gøy, det var helt uten effort og vi gjorde bare det Kristin sagde at vi skulle gjøre. Kristin hadde hundredvis av ideer og vi kunne bare gjøre noen denne gangen, derfor er jeg er 100% sikker at vi kommer til med å bruke henne igjen.

Anbefales virkelig!


For Drangey: Arna


*****


Kristín er en utrolig dyktig fotograf med blikk for detaljer. Har vert der flere ganger. Hun har kun tatt gravidbilder av meg og søsken bilde av mine 4 barn fra alder 1-20 år, det er ikke lett og fange riktig øyeblikk når man fotograferer 4 barn ,men himmel og hav hvor superfornøyd  jeg er med alle bildene . Kristin anbefales på det sterkeste , kjempe flink med barn.


*****


Jeg har vært på fotoshoot hos Mirra Photography ved flere anledninger, og har benyttet Kristin til ulike fotooppdrag. Når du kommer til Kristin i studio blir du utrolig godt mottatt, hun lytter til dine ønsker og kommer samtidig med flere forslag.

Jeg vil spesielt trekke frem den anledningen da vi var fem kvinner i fotoshoot. Jeg hadde med min mor, mormor, og to søstre. Hele opplevelsen ble uforglemmelig for oss alle. Både tiden med fotografering, og da vi mottok bildene. Alle forventninger ble infridd. Jeg anbefaler Kristin hos Mirra Photography må det aller varmeste. Jeg anbefaler alle som kommer å lytte til Kristin sine råd, hun er så kreativ og ernergisk. Og hun vet virkelig hva som skal til fot å få frem gode foto.

   5 kvinner sammen i fotoshoot


*****


Bildene er så kjempebra :) :) Takk igjen. Jeg regnet ikke med at jentene kunne nyte fotoshooten så mye (spesielt de yngre), men det er sannsynligvis en forutsetning for å få slike kule bilder.

   2 søstre sammen i fotoshoot


*****


Når du er venn med verdens beste fotograf, blir dette resultatet 👆tusen takk

   Gravid fotoshoot


*****


Tusen takk for en fin fotografering. Bildene ble utrolig fine😊 det blir vanskelig å velge.

   1 åring fotoshoot


*****


Tusen hjertelig, så utrolig fine bildene var! Kommer nok noen flere bestillinger fra oss ja. 😊

   1 åring fotoshoot


*****


Så mange flotte bilder . TUSEN TAKK!  Det blir ikke lett å velge. Vi måtte trekke på smilebåndet alle sammen. 

   Konfirmasjon og familie fotoshoot


*****


Du er veldig flink! Tror det blir noe veldig fine bilder😊

   2 søstre i julekortfotografering


This website uses cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Accept